Barion Pixel

Szárazföldi - indoor és outdoor csapatépítések

team-walk-csapatepites

Team walk

Kirándulás a szabadban, túrázás, geocaching feladatok, bográcsozás, kiegészítő programok egy tökéletes naphoz ami összehozza az embereket.

outdoor-csapatepites

Outdoor csapatépítés

Váltó játékok, több különböző pályán, logikai és fizikai feladatokkal céges csapatépítésekre és családi napokra egyaránt.

indoor-csapatepites

Indoor csapatépítés

Az időjárás befolyásoltság miatt általában B-program lehetőségek. Az outdoor feladatok nagy része megvalósítható zárt térben is.

team-walk-program

Team Walk

A program célja a természet közeli élmény és a részvevők átmozgatása a nap során. Különböző időtartalmú és nehézségű útvonalak állnak rendelkezésre. Budapesthez közel vagy távol, Magyarország bármely pontján lehetőséget biztosítunk a legszebb túraútvonalak felfedezésére. Ilyen túraútvonalak találhatók például a Mátrában, ahol Magyarország legmagasabb pontja, a Kékes-tető, és legmagasabban fekvő települése Mátraszentimre található. Túrázás tekintetében a legtöbb lehetőséget a Galya-tetőtől Ágasvárig terjedő Mátra-bérc, illetve a Kékes-tető- Mátraháza-Mátrafüred kínálja. Számtalan túrázási lehetőséget kínál a Bükk-vidék is a túrázni vágyok számára, hiszen gyönyörű völgyeket is bejárhatunk, mint például a Szalajka-völgy, de nem csak a Mátrában és Bükkben, hanem Magyarország több pontján szervezünk kiváló túrázási lehetőségeket, akár bográcsozással kiegészítve. Az egész napos túrákra kevésbé felkészült csapatok részére rövid túrát tervezünk, és más élményprogramokkal kombináljuk.

csapatepites-budapest-kornyeke

Outdoor csapatépítés

"A határ a csillagos ég"  Különböző létszámra tervezett, fizikai, logikai, ügyességi feladatok végtelen sora áll rendelkezésre. A megvalósítási helyszínre szabjuk a feladatsorokat vagy ajánljuk a bevált helyeket. A csapatok mozgalmas és szórakoztató csapatépítő feladatokban vesznek részt, és mérik össze ügyességüket. Feladatainkat megrendelőink kívánsága szabja meg. Programjainkat kombináljuk az indoor és team walk programokkal, Balaton esetén kiegészítjük hajós csapatépítéssel, így lesz nagyon változatos outdoor csapatépítés. Kérés esetén a cateringet és a szállást is biztosítjuk, rendezvényeinket teljes körűen szervezzük, legyen szó Budapestről és környékéről, vagy az ország bármely pontjáról.

budapesti-csapatepites

Indoor csapatépítés

Folyamatosan megújuló feladatokkal és játékokkal állunk megrendelőink rendelkezésére. Gyakran B - programként tervezett csapatépítések is elérhetőek, viszont Önmagukban is tökéletes élményt biztosítanak. Kiváló beltéri csapatépítő helyszíneink biztosítják kis és nagyvállalatok számára egyaránt a szórakoztató csapatépítést. Szakképzett trénereink és rendezvényszervező kollégáink az ország bármely területén vállalják a személyre szabott csapatépítést, de akár egy vállalati rendezvény komplett megszervezését is. Beltéri feladatainkat igény szerint állítjuk össze érdeklődésnek, korosztálynak megfelelően. A lehetőségeknek a teremméret szab csak határt.

Kedvenc csapatépítő helyszíneink: