Barion Pixel

Hajós és vitorlás csapatépítések Balatonon

Csapatépítések a Balaton legnagyobb vitorlás hajóival


csapatepites-balatonon

Hajós csapatépítés

A Balaton legnagyobb vitorlásainak fedélzeten tematikus logikai és fizikai feladatok minden korosztálynak.

hajos-csapatepites

Vizes csapatépítés

A hajós csapatépítéseink kiegészítése vizes feladatokkal, nem feltétlenül igényel fürdőruhát.

vitorlas-csapatepites

Vitorlás regatta

Élmény vitorlázások és versenyek szervezése, a regattára akár néző hajót és kiépített pályát biztosítunk.

Hajós vitorlás csapatépítés


 A Talizmán hajók kialakítása ténylegesen biztosítja a csapatépítés megvalósulását. Élményprogramok, csapatépítő feladatsorok, céges összejövetelek térben is időben pontosan valósulnak meg. Az időjárás kevésbé befolyásolja a Balaton legnagyobb vitorlás hajóit, szélcsend vagy zivatar esetén is 100%-os sikerrel valósul meg a balatoni csapatépítő program akár több 100 fő részvételével. A balatoni csapatépítések szakértőjeként pontosan tudjuk, hogy mitől lesz az élmény felejthetetlen, hiszen feladatainkat személyre szabottan állítjuk össze. Csapatépítő feladatainkhoz tartozik például a Balaton ismeret és navigáció, melyben kiváló kapitányunk nyújt segítséget, az árbocra mászás, ahol a legerősebb kapja a legtöbb pontot, ügyességi feladatai közé tartozik airsoft lövészet, a célba dobás, és még sok más szórakoztató feladat. Nyertes csapatunk a játék végén jutalomban részesül. Kérés esetén biztosítunk különböző étel és italcsomagokat, sőt a fedélzeten grillezésre is van lehetőség, ekkor kiváló személyzetünk friss alapanyagokból készíti el az ételeket.

 

Ha csapatépítésről beszélünk, akkor a Balaton a legjobb választás, ennek megvalósításához a Talizmán hajók kialakítása ténylegesen biztosítja ennek megvalósulását. Élményprogramok, csapatépítő feladatsorok, céges összejövetelek térben és időben is pontosan megvalósulnak. Az időjárás kevésbé befolyásolja a Balaton legnagyobb vitorlás hajóit, szélcsend vagy zivatar esetén is 100%-os sikerrel valósul meg a balatoni csapatépítő program akár több 100 fő részvételével is. A balatoni csapatépítések szakértőjeként pontosan tudjuk, hogy mitől lesz az élmény felejthetetlen, hiszen feladatainkat személyre szabottan állítjuk össze. A feladatok összeállítása a résztvevők létszámától, összetételétől, és egyedi kérésektől függ. Csapatépítő feladatainkhoz tartozik például a Balaton ismeret és navigáció, melyben kiváló kapitányunk nyújt segítséget, az árbocra mászás, ahol a legerősebb kapja a legtöbb pontot, ügyességi feladataink közé tartozik airsoft lövészet, a célba dobás, és még sok más szórakoztató feladat. Nyertes csapatunk a játék végén jutalomban részesül. Kellenek ennél jobb programok egy céges rendezvényre? Sőt, kérés esetén biztosítunk különböző étel és italcsomagokat, a fedélzeten akár grillezésre is van lehetőség, ekkor kiváló személyzetünk friss alapanyagokból készíti el az ételeket. Italcsomagok közül kérhető alkoholos, illetve alkoholmentes is egyaránt. Különböző kiegészítő csomagokat is tudunk biztosítani, mint például a snack és sajttál, de bármilyen egyéni kérést is tudunk teljesíteni. Hajóink Siófokon találhatóak, de az sem probléma, ha Ti Balatonfüreden, Keszthelyen, Fonyódon, Tihanyban vagy a Balaton bármely pontján vagytok, az indulást bárhonnan megtudjuk valósítani. Céges csapatépítő programok Budapesttől csak 100 km-re. 

Vizes csapatépítés a Balatonon


A hagyományos hajós csapatépítő játékok kiegészítéseként ajánljuk a vizes csapatépítéseinket is megrendelőink számára. Ha vizes csapatépítésről beszélünk, akkor a Balaton a legjobb választás. Nem feltétlenül kell fürdőruhát viselni, adott feladatsorok elvégezhetőek mártózás nélkül is. Rengeteg vizes feladattal állunk rendelkezésetekre, mint például az evakuáció, amikor a csapatnak el kell jutnia egy kapszulához 2 fős gumicsónakkal, illetve a hajó körbeevezése a másik feladatunk SUP-ok segítségével, a következő feladat pedig a bálnavadászat, ekkor a vízben úszó bálnát a hajóról kell dárdák eldobásával levadászni, amelyek a hajóhoz rögzítve vannak. Nyertes csapatunk a játék végén jutalomban részesül. Kérés esetén tudunk biztosítani különböző étel és italcsomagokat, a fedélzeten akár grillezésre is van lehetőség, ekkor kiváló személyzetünk friss alapanyagokból készíti el az ételeket. Italcsomagok közül kérhető alkoholos, illetve alkoholmentes is egyaránt. Különböző kiegészítő csomagokat is tudunk biztosítani, mint például a snack és sajttál, de bármilyen egyéni kérést is tudunk teljesíteni. Hajóink Siófokon találhatóak, de az sem probléma, ha Ti Balatonfüreden, Keszthelyen, Fonyódon, Tihanyban vagy a Balaton bármely pontján vagytok, az indulást bárhonnan megtudjuk valósítani. Felejthetetlen csapatépítés Budapesttől csupán 100 km-re. 

Vitorlás regatta Balatonon

Kapcsolódj ki a magyar tenger közepén a legszebb vitorlás hajókon. Ti kitaláljátok a programot, mi pedig megvalósítjuk. 

Akik igazi vitorlás élményre vágynak, nem szeretnének aktív feladatokat, azok számára ajánljuk a vitorlás csapatépítésünket. A 10-12 fős vitorlásaink saját hajóvezetőinkkel rendelkezésre állnak élmény vitorlázásra. Ha 12 főnél többen vagytok, az sem probléma, ekkor bevonunk több vitorlást, és akár versenyezhettek is egymással. Hajóinkon ki lehet próbálni a hajóvezetést és a vitorlakezelést, vagy pályakijelöléssel vitorlás regattára is van lehetőség. Italcsomagok közül kérhető alkoholos, illetve alkoholmentes is egyaránt. Hajóink Siófokon találhatóak, de az sem probléma, ha Ti Balatonfüreden, Keszthelyen, Fonyódon, Tihanyban vagy a Balaton bármely pontján vagytok, az indulást bárhonnan megtudjuk valósítani. Kapcsolódj ki a magyar tenger közepén a legszebb vitorlás hajókon Budapesttől csupán 100 km-re. 

Nagyhajós csapatépítés előnyei:

 

Csapatépítő feladatsorok állnak rendelkezésre

Közel 20 fizikai és logikai feladatból lehet választani

Megvalósulás

Az időjárás kevésbe befolyásolja (pl szélviszonyok).

Nincs késés, csak pontosság.

Mindenki együtt

A részvevők egy nagyhajón tartózkodnak, ott vagy onnan indulnak- érkeznek. A kevésbe vízre születettek is megtalálják a komfort zónájukat a hajók tereiben.

Plusz szolgáltatások

Grillezés a Balaton közepén, italcsomagok, 230 volt, audió technika csak a Talizmán hajók fedélzetén áll rendelkezésre..

Vitorlás -  csapatépítések:

 

Vitorlázás

Aki ténylegesen vitorlázásra vágyik, itt vízközeli élményt kap

Verseny

A nagyhajós csapatépítő pontozós feladatokkal szemben, itt a vitorlás     verseny ,megnyerése a fő cél. 

Oktatás

Minél kisebb a hajó, annál könnyebb ráérezni a vitorlás irányítására. Lehetőség van bekapcsolódni a kapitányi feladatokba és elsajátítani az alapokat.